Saturday, February 4, 2012

Apa Sebab Korang buat Blog ? O___o



ASSALAMUALAIKUM W.B.T 



hyee u all .Jom2 baca entry sya kali ni .hihi .saja jew post entry mcm nie .Hope u all happy n tersenyum jew bce entry sya kali ni . ^____________^ .Korg senyum mcm ne pon xpew .hihi (; Senyum tu kan sedekah . Okey .rse2nya apa jew sbb korg wat Blog ni kan ?? soalan ni kwn sya pnh tnya n jwpn sya untk soalan ni xda jawapan .HAHA ! apa la xda jwpn .klw ada soalan msti ada jwpn .Right !! okey jawapnnya sya jwp kat sni la .And hrp kwan sya tuh bce la entry sya ni .hihi .bru dya taw jwpn nya . Oke jom tgok ape jew jwpn yg sya bgi (; 



My Answer is :

  • Mau share ilmu apa2 yg berguna .
  • Mau cari kawan .(msti la law xda kwn mcm mna blog nak mju btol x ?? (;)
  • Tmpt untk menghilangkn rasa bosan (Dok on9 F.B je bosan jugak !)
  • Kdg2 tmpt nak luahkn perasaan jugak ! Ooopppsss .:(
  • Belajar benda-benda baru .(cara buat blog n whatever )


Okey tu jew la .kang byk sgt menyampah korg bca .hihi .okey bole tak sya nk wat permintaan kat korg ??? Hope bole la ea .okey ,nak taw jugak ape jew sbb korg wat blog nie .Yela nak wat blog ni perlukan msa yg byk la jugk menghadap lapy korg tuh .And mcm2 lgi la .Hanya yg ada blog n baru bjinak-jinak dgn dunia blogger jew yg tahu .hehehe .sape2 yg sudi jwp pertanyaan sya bole la tgglkn komen korg ea .Trimass :D. @^______^@ 

6 comments:

Bilik Hijau said...

kalau saya, sebab ke tiga dan keempat ... yg pertama tu jarang2 sebab blog pun blog peribadi ...

aWaNiS cLoUdY said...

Salam.. firstly, nice blog :))sebab sy bt blog yg utama, nk abadikan peristiwa- peristiwa menarik dlm blog.. Nanti, in future, bila baca ia akn jd kenangan yg kte xkn lupa.. (^^)

pulsowanie said...

sy buat blog sbgai tmpt untk sy tlis ap yg sy nak tulis....sy suka menaip dri mnulis sbnrnya

sambut Maulidur Rasul sana sini tapi bila Valentine Day berkepit dengan pakwemakwe sana sini..apekebende?
http://pulsowanie.blogspot.com/2012/02/sambut-maulidur-rasul-tapi-sambut.html

Amisha_9091 said...

hehehehe.pape pon slmt blogging .salam maulidur rasul .^______^

Nana said...

sbb nak share ape yg ade kat kepale hotak nii...

Amisha_9091 said...

btul tu .sya pon mcm tu jugak ^___^

Pink Bow Tie), url(Pink Bow Tie), auto;}
COPYRIGHT BY SHA_SWEETY91